Признавам си, че не съм оригинален, но близостта на съседната тема за 159, ме подсети да разгледаме и това, което не ни харесва при 147. Със сигурност това, което не се харесва е многократно по-малко от това, което кефи, но все пак, все някое дребно кусурче ще намери място в темата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвам в алфа 147
Collapse
X
-
Слабите мотори, които са масови, голямото тегло и скъпото обслужване!
Другият им съществен недостатък е, че нямам такаваНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Първоначално публикувано от A.Arabadzhiev Покажи съобщениеСкърцащото Окачване лично за мен... Иначе аз все още виждам само +совете в моята 147ца..
На мен не ми харесва и бавното загряване на дизела при ниски температури и както някой спомена сравнително скъпите части и обслужване.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщениеПотвърждавам инженерната грешка в предното окачване, Високата предна седалка, скърцането на пластмасите през зимата, иначе всичко друго е прекрасно !sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от A.Arabadzhiev Покажи съобщениеСкърцащото Окачване лично за мен... Иначе аз все още виждам само +совете в моята 147ца..
Comment
-
-липсата на подгрев на антифриза
-малкия багажник
-лошата видимост(на фона на дизайна го преглъщам)
-маневреността(на фона на управлението я преглъщам)
-липсата на подлакътник(това си е конкретно при моята)Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
-Скърцащите пластмаси(особено зимата)... (добре че музиката е хубава и не се чуват в повечето случаи...
-Малка маневреност (2 оборота от пълен ляв до пълен десен) - доста голяма окръжност прави при завоите и ми е малко по трудна за паркиране (софийско- иска повече място между колите) спрямо астрата, която карах преди.
-малък багажник (не е болка за умиране)Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)
Comment
-
незнам къде ги чувате тези скърцащи пластмаси. сравнявайки ги с идентични на години Опел, Рено или Пежо, то Алфата е на светлинни години. За мен минус е само маневреността. Седалката е адски ниска също сравнена с друго автомобили, но да на най-ниско ниво няма добра видимост към прендницата, дава обаче усещане че караш спортен автомобил.Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive
Comment
-
Седалката е ниска в сравнение с европейските автомобили, така е, но се качи в някой Civic V например и ще видиш голяма разлика. А скърцането - при мен се появява когато е студено, не знам дали са пластмаси или гумени уплътнения, но е някъде откъм багажника ми се струва при мен (но не мисля, че има нещо общо с окачването поне в моя случай).sigpic
Comment
-
Скърцане на пластмаса отзад често се появява когато са сменяни амортисйори,реже се мокета които е с пластмаса и в последсвие (зимата) скърца.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
Comment